S Δ Δ D E Family

Gästbok

Signatur:
    Kom ihåg mig
Adress till din blogg / hemsida:

Skriv in koden som står till höger:
   Spamskydd  
Inlägg:

Förra året så var jag i stockoholm med mina kompisar, vi tog reda på vart eric jobbade o gick ditt för att hälsa på honom. han hgav oss en kram o vi pratade en stund. han frågade vart vi kom ifrån och han sa att jag hade ett snyggt skal (det var ett skal med honom på) vi kramade honom en sista gång sa att pop explosion var årets höjdpungt han sa: roligt att höra, ha det så bra så kanske vi ses någon gång. jag sa: haha det hoppas jag verkligen. sedan gick vi. DET VAR DEN BÄSTA DAGEN I MITT LIV

av natalia rowswall 1 juli 2013 kl 12:14

Jag skulle vilja berätta om när jag var på Pop explosion i malmö. Det var den bästa dagen i mitt liv, jag var i skolan den dagen men jag skröt inte ett skit, tvärt om jag höll tyst om det för jag visste att om jag skulle säga något skulle tjejerna börja reta mig o säga typ sAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAde o överdriva, jag hade en kompis som stöttade mig även om hon inte var världens saadist. Hon följde faktiskt med mig så dagen innan så valde vi kläder, jag hade en svart Eric saade¨-tröja o hon en vit. hon tyckte att det bara var en kul grej att gå en kväll o bara ha lite roligt. jag är evigt tacksam att hon följde med.
men i skolan så pratade jag o hon om konserten o några råkade höra, de började retas (yada yada) men då fick jag nog. Jag ställde mig rak i ryggen o kollade de i ögonen
-" Hur orkar ni hålla på såhär? frågade jag
skulle ni tycka att det var roligt om jag höll på såhär med er o Justin bieber? jag är så stolt över att jag är saadist o idag ska jag fan gå på den där konserten o ha mycket roligare än ni kommer ha det! Då kom min kompis fram, hon stog lite bakom mig.
-" Vet ni vad bitches(lol)? sa hon. Jag kanske inte är årets saadist men seriöst, tycker ni verkligen att han e sååå dålig? jag menar kan in sjunga så som ham gör? kan ni dansa så som han dansar?
-" jag ska dit för att ha roligt o för att stötta malle. ni får ruttna i era rum om ni vill men jag ska göra några minnen för livet!
-" men asså han e så ful" sa en tjej.
då fick jag nog! jag skulle kunna springa fram till henne o slita av henne hennes huvud!
-" Herregud!? era ytliga idioter! tror ni att jag bara gillar honom för att han e snygg? sheeet, gå o lägg dig förfan skrek jag åt henne! Sedan gick jag bara, jag orkade inte att de alltid skulle köra över mig. nu var det min tur att stå upp för den jag är. stå upp för Eric & alla saadister där ute som skämms över det! det är inget att skämmas över, men visst, 1D o Jb kanske är större men inte bättre.

av Malle 30 juni 2013 kl 14:48
n
ANNONS

Presentation


Detta är en fanblogg Om sveriges stolthet Eric Saade, här kan du läsa om det
senaste om Eric och hans team. Vi uppdaterar dagligen och du får se bilder och videos som inte finns någon annan stans!


Fråga mig

60 besvarade frågor

The one and only

 

SaadeFamily

 bli en del av SaadeFamily på:

ericsaade.com

 

 

Translation

Kontakt,frågor & gästblogg

Om du Vill nå oss så kan du maila oss på saadesFanclub@hotmail.com

Om du har ett minne som en konsert eller om du träffade eric som du vill dela med dig av så kan du få lösenordet till att gästblogga. Vi kommer svara så fort vi kan  

Sociala Medier

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Oktober 2014
>>>

Sök i bloggen

Följ bloggen

Följ S Δ Δ D E Family med Blogkeen
Följ S Δ Δ D E Family med Bloglovin'

Gästbok

Tillbaka till Toppen

Coming Home Tour 2013

                       

Pop Explosion 2012

         

Made Of Pop

         


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se